Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

De sieraden displays van Nova

De makkelijkste manier om de verkoop van sieraden te stimuleren is door passende sieraden displays te vinden. Displays zijn meer dan alleen een praktische manier van producten presenteren, ze communiceren ook van alles en nog wat door aan de klant over de aard van het product dat ze presenteren. Daarom zijn ze een eerste stap in het overtuigen van de klant om displays te kopen, wanneer een sieraad op de juiste manier gepresenteerd wordt, zal de klant eerder geneigd zijn om het te kopen. Hier is over nagedacht, en dat zullen we demonstreren met een voorbeeld van één van onze sieraden displays.

Een voorbeeld sieraden display: de armbanden display

Wanneer u kijkt naar een sieraden display dat bestemd is voor armbanden, dan zult u zeven van de tien keer een model zien dat lijkt op een rechthoekige doos met een aantal compartimenten met kussentjes waar de armbanden omheen zitten. De reden dat dit display zo populair is heeft te maken met de toename in inkomsten die veel winkels en juweliers ervaren, toen ze dit display hadden aangeschaft. Klanten zijn eerder geneigd om sieraden te kopen die in dit display gepresenteerd zijn, omdat de display aan de klant communiceert hoe exclusief ze zijn. Ten eerste zitten ze in een doos, normaal zijn dozen gesloten, waardoor de presentatie hier impliceert dat de doos speciaal opengemaakt wordt voor de klant. Daarnaast zorgen de kussentjes voor een gevoel van zachtheid die resistentie tegen impulsaankopen tegenwerkt.

Een sieraden display, ook voor u

Niet alleen winkels hoeven gebruik te maken van een sieraden display, ze kunnen ook zeer handig zijn voor particulieren. Wanneer u een sieradendoosje hebt waar alle sieraden kriskras door elkaar liggen zonder enige vorm van organisatie, dan moet u overwegen om een sieraden display aan te schaffen. Displays zijn ook een manier om orde te creëren in een wereld van chaos. Hierdoor wordt het makkelijker om sieraden te selecteren om die dag te dragen, én ziet uw kamer er meer georganiseerd uit, wat voor meer rust zorgt. Aarzel niet om langs te gaan bij onze website, waarschijnlijk hebben we wat u zoekt.

Related Posts

Studio Webdigi maakt websites met Woocommerce – het beste webwinkelplatform

Een verkoopwagen van Innovan

O, nee! Mijn Mac geeft een blauw scherm tijdens het opstarten!