Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

G9 LED lampjes vervangen

G9 LED – een langwerpig exemplaar

Een g9 led lamp is een langwerpig exemplaar dat erg vaak wordt gebruikt om halogeen lampjes te vervangen. De naam heeft betrekking op het feit dat de pennen van dit lampje 9 mm van elkaar vandaan staan. De g9 led lampen brengen veel licht op en geven een aangename sfeer in huis. Het licht is namelijk een aangenaam warm wit en is prima geschikt in het dagelijks leven. Het gaat om kleine lampjes die gemakkelijk te vervangen zijn. Er komen geen technische snufjes aan te pas – de oude lamp kan eruit gehaald worden, en de g9 led kan erin, en dan is het klusje ook al geklaard.

Zo simpel en toch bespaar je hiermee flink wat euro’s per jaar en ben je tevens goed bezig voor het milieu.

Het verbruik van deze lampensoort is laag, je verbruikt maar een fractie van wat je verbruikt met een regulier lampje. Je kunt een g9 led lampje gewoon op dezelfde plaatsen gebruiken waar je ook halogeen lampjes hebt gebruikt. Online kun je gemakkelijk opzoeken wat je met deze soort lamp kunt besparen. De g9 led is niet dimbaar maar heeft wel een A+ label waardoor hij erg energiezuinig en milieuvriendelijk is.

De levensduur van deze specifieke lampensoort is langer dan een reguliere lamp. Hierdoor is het dus niet nodig om regelmatig een vervanging aan te schaffen. Als je bekijkt hoeveel geld je uiteindelijk bespaart op de lange termijn is de aanschafprijs van deze lamp nog niet eens zo hoog. Het is namelijk beter om nu een paar euro meer uit te geven dan om de zoveel tijd een nieuw lampje te kopen.

Ook de verkrijgbaarheid van de g9 led lampen hoeft geen drempel op te leveren voor de aanschaf. Het is namelijk net zo makkelijk te verkrijgen als gewone halogeen lampen. Misschien is het tegenwoordig zelfs nog een tikkeltje makkelijker, omdat de populariteit van deze lampensoort enorm gestegen is en nog steeds stijgt. Duizenden mensen hebben de overstap van regulier naar led gemaakt en zijn meer dan tevreden. Het is dus zeker het overwegen waard.

Al met al is de keuze van een g9 led is dan ook een goede. De lampjes bevatten ook geen stoffen die schadelijk zouden kunnen zijn voor de gezondheid. Hier werd jaren geleden nog wat minder aandacht aan besteed, maar tegenwoordig is dat wel veranderd. Hier hoeft men zich dus ook geen zorgen over te maken.

http://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html

Related Posts

Je computer tegen hackers beschermen doe je zo!

Piano spelen voor Beginners

Studio Webdigi maakt websites met Woocommerce – het beste webwinkelplatform