Help! Mijn Facebook is gehackt

Tips voor het achterhalen van je Facebook wachtwoord

Jij hebt al even niet veel meer met behulp van de PC op Facebook gezeten, je doet dat namelijk immer met behulp van je telefoon. Niettemin, op een dag, wil jij via de PC inloggen en merk je dat de computer jouw wachtwoord geheel niet onthouden heeft! Jij denkt na en probeert meerdere variaties van het wachtwoord wiens je denkt dat deze het is. Spijtig, het wilt niet lukken. Je baalt als een stekker want je weet even nauwelijks meer welk wachtwoord het nu inderdaad was. Hoe moet je nu je Facebook wachtwoord achterhalen? Gelukkig is het geen ramp en is er een manier om weer opnieuw in te loggen met een nieuw wachtwoord.

Saai he, als je dat moeizaam te onthouden Facebook wachtwoord vergeten bent en het maar niet lukt om hem te achterhalen uit je hoofd. Niet getreurd, voor alles is een oplossing! Zo zou je bijvoorbeeld aan je vriendjes of vriendinnetjes kunnen vragen of hun jouw wachtwoord nog onthouden hebben en er op die wijze achter komen. Uiteraard, en dit is veel meer voor de hand liggend, kun je jouw wachtwoord van Facebook achterhalen door binnen Facebook gebruik te maken van het keuzemenu. 

Ingeval alles dan evengoed niet lukt en je nog steeds je wachtwoord facebook vergeten bent, dan gaan we over tot hardere maatregelen en kraken we je facebook wachtwoord. Met bepaalde programma’s en applicaties is dit compleet goed mogelijk, denk bijvoorbeeld eens aan een facebook hack! Ook heel handig wanneer je Facebook gehackt is!!

Nee, Facebook is niet schadelijk voor de mensenkind.Facebook is mare een computerprogramma. Waarom zou die schadelijk zijn? Ik kijk er wel eens op, ik ben ook lid, heb een account, desalniettemin ik zie daar niks schadelijks aan. Ja, je kan vanzelfsprekend verslaafd raken aan de spelletjes die ze daar bieden. Maar er zijn compleet veel en veel leukere spelletjessites. Wat jij wilt is gewoon je wachtwoord terug, en die krijg je!

z

EnglishGermanFrenchDutchUSAThailandBelgium