Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Houten vloeren de gouden standaard

Er is een reden waarom houten vloeren uit Veenendaal worden beschouwd als de gouden standaard voor zo veel huiseigenaren en woningzoekenden: Ze zijn mooi, duurzaam en ongelooflijk veelzijdig. Bovendien passen ze bij vrijwel elk ontwerp en kleurenschema.

Houten vloeren verbinden het buitenleven

Je zou kunnen zeggen dat houten vloeren de bewoners verbinden met de natuur en het buitenleven. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, hypoallergeen en heel duurzaam. Als u nog twijfelt over het investeren in een houten vloer, geef ik u in dit blog enkele redenen waarom u zeker zou moeten kiezen voor de houten vloeren van Ambifloor.

Geschikt voor elke levensstijl

Gezinnen met kinderen en huisdieren hebben veel baat bij de duurzaamheid van houten vloeren. Zowel gezinnen als huisdiereigenaren geven de voorkeur aan een houten vloer vanwege de duurzaamheidskenmerken, het gemak van schoonmaken en, het allerbelangrijkste, het niet-giftige materiaal. Aangezien baby’s een het eerste deel van hun leven vooral kruipend en spelend op de vloer doorbrengen, os het noodzakelijk om allergenen en toxine te minimaliseren.

Veelzijdig en stijlvol

U heeft waarschijnlijk al houten vloeren gezien in zowat elke stijl van huis, van traditioneel tot halverwege de eeuw tot hedendaags. Het is het spreekwoordelijke ‘simpele zwarte jurkje’ onder de vloeren. Net als een simpel zwart jurkje kun je een houten vloer stylen zoals u zelf wilt, afhankelijk van uw eigen smaak.

Reiniging en onderhoud

Uw vloer van hout kan een leven lang meegaan, maar de sleutel tot een lange levensduur en schoonheid is een regelmatige reiniging en onderhoud.

Dagelijks

Idealiter zou u uw houten vloeren dagelijks moeten stofvrij moeten maken. Gebruik hiervoor een microvezeldoek of mop van microvezels. Als u uw vloeren wilt schoonmaken zonder ze te beschadigen, vermijd dan het optillen van uw microvezeldoekje van de vloer wanneer u schoonmaakt.

Wekelijks

Voor een diepere, grondigere reiniging, stofzuigen en één keer per week dweilen – maar wees voorzichtig. Als u een dweil gebruikt, denk er dan aan dat water en hout niet samengaan. Besproei de vloer met een vloerreiniger geschikt voor houten vloeren, in plaats van azijn, water, zeep- of andere poetsmiddelen te gebruiken.

Tips

Geregeld schoonmaken zal helaas niet de afwerking van uw vloer voor altijd beschermen. De vloerafwerking van een vloer zal in de loop der jaren normale slijtage ondergaan en zal aandacht nodig hebben.

Related Posts

Schuifpuien zijn een aanvulling voor uw woning

Laptop repareren in Leiden

Waarom je voor het bedrijf Tilaa moet kiezen