Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

LED straler buiten gebruiken

Ben jij op zoek naar een sterke lamp die je buiten op kan hangen? Dan is een LED straler misschien wel wat je zoekt. Een LED straler is eigenlijk zoals een normale straler, maar dan beter op elk aspect.

Het voordeel van een LED straler is dat hij gemaakt is met LED lampen. LED lampen gaan veel langer mee dan andere vormen van verlichting. Niet alleen heeft deze LED verlichting een hoge levensduur, ook gebruiken ze minder elektriciteit. Dit zijn de twee grote voordelen van LED lampen waar veel mensen wel bekend mee zijn.

Maar wist je dat een LED straler ook andere voordelen heeft waardoor het uitermate geschikt is voor buitengebruik? Wij hebben een aantal kleinere feitjes op een rij gezet waarom een LED straler perfect is voor buitengebruik.

 

Led lampen zijn niet gevoelig voor koude en warme temperaturen

 

Het probleem van veel buitenverlichting is dat ze nog wel eens kapot willen gaan tijdens extreme temperaturen. Vooral halogeenstralers en stralers gemaakt van normale verlichting hebben dit probleem. Zodra het stevig gaat vriezen of het extreem warm wordt, houden de lampen er mee op of gaan ze zelfs kapot.

De LED lampen in een Led straler hebben hier geen last van. Zelfs bij extreme warmte werkt LED verlichting nog gewoon. Hierdoor hoef je tijdens een hittegolf niet bang te zijn dat jouw LED lamp kapot gaat.

Dit geldt ook voor extreme kou. Tijdens strenge winters kan bijvoorbeeld het glas van een buitenlamp kapot gaan. LED lampen hebben hier geen last van.

 

 

LED lampen kunnen goed tegen knipperen

 

Veel traditionele lampen kunnen niet goed tegen knipperen. Vooral bij een straler die vaak aan en uit gaat is dit niet handig. Een LED straler heeft hier helemaal geen last van. Door de manier waarop LED verlichting werkt kan het onbeperkt aan en uit gezet worden zonder dat dit invloed heeft op de levensduur.

 

Een LED straler gaat direct aan

 

Dit is vooral belangrijk voor mensen die een LED straler gebruiken als beveiligingslamp. In tegenstelling tot andere soorten lampen gaat een LED straler direct aan. LED lampen hebben namelijk geen opstarttijd.

https://www.leds-depot.be/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Related Posts

Het samenstellen van een eigen vps server

Computer reparatie Leiderdorp

Waarom je voor het bedrijf Tilaa moet kiezen