Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Let op bij webhosting

Waar met op moet letten bij kiezen hosting provider ?

Het kiezen van een goedkope webhosting provider kan vrij lastig zijn. Dit omdat er erg veel dingen kijken komen bij het aanschaffen van een bepaald hosting pakket. Zo is het belangrijk dat je rekening houd met eventuele software en platformen. Ook is het belangrijk om van te voren een goed budget te hebben. voordat je een hosting provider wilt aanschaffen is het van belang een budget plan te maken.

Een budget plan

Een budget plan maken houd in hoeveel je maximaal bereid bent te besteden aan je hosting. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de goedkoopste hosting vaak niet de beste is. De verschillende hosting websites die wat duurder zijn hebben vaak meer mogelijkheden en maar mogelijkheden qua opslag. Voordat je op zoek gaat naar aanbiedingen van hosting providers is het belangrijk om een max bedrag te selecteren wat je wilt uitgeven aan hosting. Hou je hier goed aan! 

Hoeveel opslag en data verkeer heb ik nodig?

Opslag en dataverkeer vormen twee belangrijke elementen binnen in je site. Voordat je dan ook een hosting contract af tekent kun je selecteren hoeveel opslag gb capaciteit je zou willen hebben en hoeveel data verkeer je van plan bent om naar je website toe te sturen. 
Wanneer je een website hebt (wilt maken) met niet al te veel artikelen en plaatjes raad ik aan om te kiezen voor 5 gb. Wanner je toch wat meer gebruikt en bijna dagelijks op je website upload is het verstandig om te kiezen voor 20 gb en onbeperkt data verkeer. 

Zoek een provider bij wie je past?

Veel bedrijven willen een website hebben om meer klanten te lokken en dus meer omzet te draaien. Er is een grote kans dat je waarschijnlijk weinig tot geen ervaring hebt met het bouwen van websites en het afsluiten van een hosting. Je kunt je website altijd laten bouwen, maar het is wel handig om zo snel mogelijk alvast zelf de hosting af te sluiten. Kies hiervoor een bedrijf uit wat je goed kan helpen met het afsluiten van je provider en een bedrijf dat je kan helpen als je eventueel wat problemen hier en daar bevind. Als je bijvoorbeeld van Microsoft producten op je website wilt zetten is het belangrijk om een hosting bedrijf te vinden dat ervaring heeft met Microsoft. 

http://www.goedkopewebhosting.org

Related Posts

Traditionele marketing VS Online (nieuwe) marketing

Succesvolle content marketing

Het hebben van een virtual private server