Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Office 365 back-up

Naast Office 365 back-up, heeft u tegenwoordig meer keuzes dan ooit als het gaat om het maken van een back-up van uw gegevens. U maakt een back-up van uw gegevens, toch? Maar hoe kiest u nu de beste keuze voor uw specifieke behoeften? Om te beginnen is het een goed idee om een externe harde schijf aan te schaffen. 

Office 365 back-up: goede back-upservice

Maak vervolgens een back-up van al uw bestanden tot het moment aanbreekt waarop u zich kunt concentreren op een complexere beslissing – het kiezen van een goede back-upservice zoals Office 365 back-up. Want de geïntegreerde back-up opties van Windows zijn de afgelopen jaren niet bepaald consistent geweest. Het bedrijf probeert altijd iets nieuws uit, wat het moeilijk kan maken om te vertrouwen op zijn back-up oplossingen. In 2017 ging er een gerucht in het rond dat de Fall Creators Update de back-uptool van de File History zou vernietigen. 

Lokale back-up optie

Bestandsgeschiedenis is een lokale back-up optie, toegankelijk via Instellingen, die een externe schijf nodig heeft om te kunnen werken. Zodra u een schijf hebt aangesloten, kunt u de mappen kiezen waarvan een back-up wordt gemaakt, en instellen hoe vaak bestanden worden gekopieerd en hoe lang ze worden bewaard. Het maakt niet een back-up van alles op uw systeem, maar het is om te beginnen een prima optie om uw belangrijkste bestanden in ieder geval nog ergens anders te bewaren. Er zijn een paar ergernissen. De tool heeft een beetje configuratie nodig en werkt alleen terwijl je externe schijf is aangesloten. 

Online cloud service

Microsoft’s online cloud syncing service is natuurlijk OneDrive, en het is nu ingebakken in Windows voor uw gemak. Alles wat in de OneDrive-mappen wordt opgeslagen, wordt gesynchroniseerd met de cloud en alle andere computers waarop u de OneDrive desktop client hebt geïnstalleerd. U krijgt 5GB aan backupruimte gratis, maar moet betalen als u meer wilt. Hoewel cloud synchronisatie diensten zoals OneDrive en Dropbox van oudsher niet als volledige back-up oplossingen worden beschouwd, is het een betere optie dan het aansluiten van een externe harde schijf.

U wilt meer en beter?
Backupmyoffice365.nl heeft dan dé oplossing voor u. Verloren gewaande bestanden en e-mails terughalen, zelfs als u deze zelf heeft verwijderd, backup van alle bestanden en e-mails, uw computer is beschermd tegen hackers, malware en virussen.

Related Posts

Traditionele marketing VS Online (nieuwe) marketing

Meer verdienen met SAM Assistants

Bij de Schaakkoning veel keuze